Doma in v podjetju

Kava Ekspres vam predstavlja 3 pakete po meri za ljubitelje pristne espresso kave. Vsak paket je sestavljen iz odličnega strojčka za kavo Faber Slot ter 150 kav v obliki E.S.E. kavnih blazinic. Izrabljene kavne blazinice E.S.E. so biorazgradljive. Strojček dobite v brezplačno uporabo ob mesečnem nakupu kavnih blazinic kot navedeno v spodnjih paketih. Vsi stroški vezani na vzdrževanje in popravila strojčkov so v domeni Kave Ekspres. Če paket ne izpolnjuje vaših pričakovanj, lahko kader koli zamenjate paket ali nam strojček preprosto vrnete. Za dodatne informacije vezane na pakete smo dosegljivi na telefonski številki 040651117 ali na info@kavaekspres.si

PAKET INTENSO

Paket INTENSO sestavljata strojček za kavo Faber Slot ter 150 blazinic E.S.E. kave Lavazza Gran Espresso Intenso. Paket je primeren za ljubitelje močne kave z bogatim telesom.

Faber Slot Lavazza Intenso

PAKET ARABICA

Paket ARABICA sestavljata strojček za kavo Faber Slot ter 150 blazinic E.S.E. kave Lavazza Toraldo Espresso Napoletano Arabica. Paket je primeren za ljubitelje kave Arabica z bogatim telesom in žametnim okusom .

Faber Slot Toraldo Arabica

PAKET GRANBAR

Paket GRANBAR sestavljata strojček za kavo Faber Slot ter 150 blazinic E.S.E. kave Covim Granbar. Paket je primeren za ljubitelje kave, uravnotežene med okusom Arabice in intenziteto Robuste.

Faber Slot Covim Granbar